Een verwarmende winterbehandeling. Meer informatie

anonieme-vrouw

Hét ultieme geniet moment

Even weg van alles. Niet hoeven nadenken over wat je nog moet doen. Schoonheid zit ook van binnen en niet alleen van buiten. Daar zorgt Henriette van @beautysalon Let’s face it wel voor. Dat is toch hét ultieme geniet moment?

anonieme-vrouw

Hemels

Vandaag een mama behandeling gehad en het was hemels!

anonieme-vrouw

Echt voor herhaling vatbaar!

Afgelopen woensdag mijn cadeaubon verzilverd die ik heb gekregen van mijn moeder en zussen met een verwen MAMA behandeling bij Henriëtte! Wat was het heerlijk ontspannen.
Met 34 weken zwanger lig je vaak niet zo lekker.Maar ik lag erg comfortabel. Ik heb 2 uur lang mogen genieten. En voelde mij echt speciaal! Henriëtte neemt de tijd voor je en vraagt tussendoor veel hoe je je voelt en wat ze doet bij je! Ben de deur nog uitgegaan met heerlijke huidverzorging spullentjes.

anonieme-vrouw

A Touch Of Happiness

Vanmiddag een heerlijke gezichtsbehandeling met 100% natuurlijke en pure huidverzorgingsproducten gehad. Het was genieten. Henriette heeft een uitgebreide kennis van de producten en geeft veel informatie hier over. Het toepassen van aromatherapie in zowel huidverzorging als in voeding heeft zij mij laten ervaren door proeven, voelen en ruiken. Ik heb het ervaren als A Touch Of Happiness 🙂

anonieme-vrouw

Echt een aanrader

Vandaag voor het eerst geweest bij Let’s face it, maar het is echt een aanrader. Ik ben supertevreden. Het ruikt er heerlijk, de ruimte is mooi en rustgevend en de behandeling was zo fijn met alle natuurlijke producten.

anonieme-vrouw

Super salon

Super salon. Goede deskundige, professionele verzorging. Een salon met juiste producten voor een goed resultaat.

anonieme-vrouw

Bedankt

Bedankt voor al je advies en zorg op een natuurlijke manier voor mijn huid 🙏 ☺ jij bent de beste!

chi-logo-ambassadeur-2
provoet
spawit
massage-logo-75
hotstone-logo-75
les-gavots-de-provence-wit