Holistische behandelingen op maat

Liefde voor de huid met een vleugje Aromatherapie

De kernwoorden Natural, Skin & Health zijn voor mij van grote betekenis en ik heb ondertussen brede ervaring opgedaan binnen verschillende disciplines in de beautybranche en gezondheidszorg.

Jaren geleden ben ik begonnen als schoonheidsspecialiste en visagiste. Later werkte ik als gediplomeerd drogist/filiaalmanager in een drogisterij waardoor er kennis is vergaard in gezondheid en voedingssupplementen. Daar is ook de interesse naar natuurgeneeskunde ontstaan.

Tevens ben ik werkzaam geweest bij een fytotherapeutisch bedrijf waarbij ik o.a. demo’s en trainingen verzorgde.

Mijn laatste werkgever was het Maasstad ziekenhuis in Rotterdam waar ik werkzaam was op de poli Chirurgie. Omdat dit een parttime job was, was er tijd en ruimte voor een opleiding tot massagetherapeut en pedicure.

In 2006 is “Let’s Face It” opgestart. Omdat het steeds drukker werd en de combinatie eigen bedrijf en werken in het ziekenhuis steeds lastiger werd, heb ik in 2008 het roer omgegooid en besloten van “Let’s Face It” een fulltime job te maken en dit al mijn aandacht te geven.

Waarom noem ik mezelf Holistisch Skin & Health therapeut? Ik kijk namelijk op een natuurlijke en holistische wijze naar lichamelijke en mentale klachten en behandel deze door middel van Kinesiologie, Aromatherapie, Fytotherapie en de Ayurvedische leer.

Aromatherapie boeit me enorm. Deze passie leidde tot de beslissing om de opleiding Aromatherapeut te volgen. Ik ben namelijk gek op bloemen, planten en geuren. In combinatie met huidverzorging en gezondheid is het voor mij de perfecte mix. Natuurlijke huidverzorging is de enige juiste huidverzorging. Mijn motto is dan ook: wanneer je het niet kunt eten, smeer het dan ook niet op je huid! Inmiddels ben ik een ervaren Aromatherapeut waar ik elke dag weer blij van wordt.

Momenteel ben ik erg druk met eeuwenoude natuurgeneeswijze Ayurveda. Deze vorm van gezondheidszorg wordt zowel inwendig als uitwendig toegepast in de behandelingen. Ook volg ik bijscholingen op het gebied van Aromatherapie & Kinesiologie. Een mens is immers nooit te oud om te leren!

Een behandeling bij “Let’s Face It” bestaat dan ook meestal uit diverse disciplines en waarbij deze disciplines met elkaar worden gecombineerd en gecompleteerd. Denk hierbij aan energetische massages, waaronder Meridiaan & Chakra massage, Chakra Healing, Reiki, Kundalini-massage, Kinesiologie, Touch for Health, Bach-Bloesem en Espavo remedie, Stress Release, Therapeutische vaardigheden, Espavo Basis & Advanced, Espavo Allergie, Vitamine & Mineralen leer.

Al deze bovengenoemde succesvol afgeronde disciplines integreren we in een totale behandeling. Of te wel de “In Touch with your Health” treatment.

Love My Job!