Een heerlijke herfstbehandeling. Meer informatie

Liefde voor de huid met een vleugje Aromatherapie

Natuurlijk, Gezondheid & Beauty dat zijn voor mij kernwoorden.

Inmiddels heb ik een brede ervaring opgedaan binnen verschillende disciplines in de beautybranche en gezondheidszorg.

Jaren geleden begonnen als schoonheidsspecialiste en visagiste. En in 1990 werkzaam als gediplomeerd drogist/filiaalmanager in een drogisterij waardoor er kennis is vergaard in gezondheid en voedingssupplementen.

Ook ben ik werkzaam geweest als vertegenwoordigster/schoonheidsspecialiste bij een fytotherapeutisch  bedrijf waarbij ik de demo’s en trainingen verzorgde.

Mijn laatste werkgever was het Maasstad ziekenhuis in Rotterdam waar ik werkzaam was op de poli Chirurgie. Omdat dit een parttime job was, was er tijd en ruimte voor een opleiding tot masseuse en pedicure. In 2006 is Beautysalon Let’s Face it opgestart. Omdat het in de Beautysalon steeds drukker werd en de combinatie eigen bedrijf en werken in het ziekenhuis steeds lastiger werd, heb ik in 2008  het roer omgegooid en besloten van Let’s Face It een fulltime job te maken en dit al mijn aandacht te geven.

Aromatherapie boeit me enorm. Ben namelijk gek op bloemen, planten en geuren. Zeker in combinatie met huidverzorging en gezondheid. Voor mij is natuurlijke huidverzorging de juiste huidverzorging. Mijn moto is dan ook….wanneer je het niet kan eten, smeer het dan ook niet op je huid!

Inmiddels een aantal cursussen, opleidingen verder mag ik mezelf Aromatherapeut noemen, en geef ik workshops Aromatherapie.

Nog steeds volg ik allerlei bijscholingen zeker op gebied van huid, gezondheid en aromatherapie ben ik nog regelmatig te vinden in een Masterclass+ van Harmen Rijpkema en Ellen Wagenaar.

chi-logo-ambassadeur-2
provoet
spawit
massage-logo-75
hotstone-logo-75
les-gavots-de-provence-wit