Holistische behandelingen op maat

LakShmi Ayurvedische gezichtsbehandelingen.

Het beste uit de natuur voor de mooiste huid.
100% natuurlijke huidverzorging.
Kostbare samenstellingen van natuurzuivere ingrediënten van uitsluitend koudgeperste plantenoliën, etherische oliën en geselecteerde, heilzame planten ondersteunen jouw huid. De huidverzorging van LakShmi ondersteunt volgens Ayurvedische filosofie het natuurlijk ritme van de huid.

Huidverbetering en Wellness in één.

Tijdens de Lakshmi behandelingen werken we met de 100% natuurlijke producten van Lakshmi. Zuivere en natuurlijke producten die alleen plantaardige grondstoffen bevatten (bio-eco gecertificeerd en natuurlijk dierproefvrij).

Lakshmi is Ayurvedisch en op basis van aromatherapie.
Alle producten bevatten een hoge concentratie aan natuurlijke werkstoffen.

Holistische behandeling
De holistische behandelingen dragen niet alleen bij aan een zichtbare huidverbetering, maar ook aan het innerlijk welzijn, zoals vitaliteit en een heldere ontspannen uitstraling.

Als je lekker in je vel zit, dan straal je dat ook uit!

Alle behandelingen zijn op maat en worden afgestemd op jouw huidtype en dosha (persoonlijke constitutie) Vata, Pitta of Kapha binnen de Ayurveda.

Is je huid grauw, uitgedroogd en merk je vroegtijdige veroudering?

Wist je dat vervuiling en stress één van de belangrijkste oorzaken zijn voor de verandering van onze huidbarrière? Vroegtijdige veroudering, gevoeligheid, roodheid en extreme uitdroging zijn hiervan het gevolg.

Het aan te raden om met een detox/kuur behandeling te beginnen als je start met onze Lakshmi producten. Zeker wanneer de huid niet verzorgt is met natuurlijke producten maar belast is met synthetische cosmetica.

Met de infinity behandeling verbeter je de huidbarrière. Samen met het thuis verzorgingsritueel gaan we de oppervlaktecellen van de opperhuid optimaliseren waardoor de huid weer beter in staat is om als een schild te werken. De producten ontgiften de huid tot diep in de cellen waardoor onzuiverheden verminderen.

Onze Infinity behandeling is geschikt voor alle huidtypes en wordt meestal als eerste ingezet.

We gaan de huid eerst ontgiften, ongeveer 3 keer wordt deze behandeling geadviseerd samen met het detox thuis verzorgingsritueel (1 maand) alvorens de huid te kunnen balanceren met een Vata-Pitta-Kapha behandeling en om daarna pas over te stappen naar een Anti-age behandeling. Kom je al enige tijd bij “Let’s Face It” en gebruik je de producten van Lakshmi al, dan is deze detox behandeling ook goed om in te zetten na de zomer of winter periode om je huid weer te optimaal te reinigen zodat de huidverzorgingsproducten weer beter hun werk kunnen doen.

Wil je een LakShmi product online bestellen? Dit kun je doen door het contactformulier op onze website in te vullen. Maar u kunt ook rechtstreeks bestellen via de officiele site van LakShmi.
https://www.lakshmi.nl/

Je mag daar onze code voor invullen; Letsfaceit

Wist je dat je kan sparen voor een gratis product? Vraag naar onze voorwaarde.