Holistische behandelingen op maat

Ervaar je veel stress op dit moment in je leven? Ben je angstig? Heb je last van depressieve gevoelens? Heb je moeilijk om de focus te behouden en je te concentreren op belangrijke dingen? Ben je emotioneel uit balans? Heb je last van chronische ziektes en pijn?

Klankschalen hebben verschillende toonhoogtes en een bepaalde trillingsfrequentie die resoneren met ons lichaam. Door deze combinatie van het horen en het voelen van klankschalen komen zowel fysieke als mentale blokkades en spanningen los.

Een soundhealing is een helende techniek die diepe ontspanning biedt aan het lichaam. Klankschalen werken harmoniserend en zuiverend, de klank en trillingen van de klankschalen werken diep in op uw lichaam en kunnen zo de lichaamseigen trilling en frequentie herstellen, waardoor lichamelijke en geestelijke klachten verholpen kunnen worden. Er ontstaat een diepe vorm van meditatie.

Hoe werkt het precies?

Ons lichaam bestaat voor 70% uit water en geleid zo de trillingen door heel het lichaam heen, hierdoor ontstaat als het ware een innerlijke massage die zorgt voor een algehele diepe ontspanning. Ook komen er vaak emoties los of worden er herinneringen opgeroepen. Door de klanktrillingen worden alle lichaamscellen op een fijne en subtiele manier ontdaan van eventuele blokkades en worden er afvalstoffen losgemaakt. Door een klankschaalmassage kom je weer in contact met je lichaam je voelt je nadien als herboren, vol nieuwe energie! De trillingen werken lang, soms wel enige dagen, door in ons lichaam, en stellen ons in staat om beter in balans te komen en het zelf-genezend vermogen van het lichaam te versterken.

Tarief:€50,-

Ons advies is om deze Soundhealing te combineren met een Voetreflexmassage of Chakra Healing voor een optimaal resultaat.
(U ontvangt 10% korting op een combinatie behandeling)