Holistische behandelingen op maat


90 min. | €110,-

Let’s Face It….. niet alleen een vrouwenhuid kan soms een boost gebruiken, ook de mannenhuid is soms toe aan wat extra verzorging.

Omdat een mannenhuid anders is dan die van een vrouw vereist deze ook een andere behandeling. De mannenhuid is grover van structuur en neemt daardoor sneller en meer vuil op. Dagelijks goed reinigen is dan ook noodzakelijk. Verder heeft de huid meer te maken met irritaties door bijvoorbeeld het vele scheren.

Heeft u last van specifieke huidklachten, zoals een gevoelige, geïrriteerde of droge huid. Kies dan voor de gezichtsbehandeling “Soul Men”. Deze behandeling is speciaal voor de gevoelige herenhuid. Uiteraard werken we met o.a. LakShmi Soul Men huidverzorgingslijn die ook voor thuis gebruikt kan worden

Een reis vol geuren in een ritueel. Een luxe behandeling die zorgt voor een juiste balans en die werkzaam is op de lichaam en geest. Er staat een geurend voetbad klaar bij binnenkomst. De huid van de rug wordt gescrubd, daarna volgt een ontspannende (evt. met cupping) rug massage met warme geurende olie. Dit voelt als een weldadig verwenmoment voor jezelf. Vervolgens een LakShmi gezichtsritueel om de totale ontspanning compleet te maken.

Bestaande uit: voetbad, reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, ontspannende of stimulerende cupping rug massage, serum & masker, dag/nacht verzorging.