Holistische behandelingen op maat

Wat mag je van een Kundalini massage verwachten?

We beginnen met een voetbad en ademhalingsoefeningen, daarna op de massagetafel starten we met een massage als een ‘gewone’ ontspanningsmassage. Hierdoor kan je lichaam wennen aan de aanraking en krijgt het de tijd om te openen en te ontspannen. De mind (onze gedachten) heeft ook tijd nodig om vanuit de dagelijkse beslommeringen los te laten en te zakken in ontspanning. Daarom is het noodzakelijk om voor deze massage minimaal 125 minuten met elkaar af te spreken. Vanuit deze ontspannen sfeer en overgave bouw ik de massage op om zo de Kundalini te laten stromen.
Het geven en ontvangen van een Kundalini massage is zeer bijzonder!

Kundalini, ook wel levensenergie genoemd, stroomt door ons hele lichaam (op en neer via onze ruggengraat) en bepaalt onze vitaliteit, veerkracht en gezondheid. Als deze niet vrij kan stromen kunnen allerlei klachten ontstaan (frustratie, boosheid, pijn in de onderrug) waardoor je niet levendig voelt of zelfs ook lichamelijke klachten kan krijgen. In deze massage wordt gebruik gemaakt van het verlangen om meer ruimte te krijgen in lichaam en geest. Wanneer jouw Kundalini flow goed op gang komt, kan je je weer vrij, levenslustig en krachtig gaan voelen.

Wat is Kundalini en wat betekent het?

  • Kundalini verwijst naar de spirituele energie waarvan wordt aangenomen dat deze zich aan de basis van de wervelkolom bevindt.
  • Kundalini-massage heeft tot doel deze energie te wekken en in balans te brengen, zodat deze vrij door het lichaam kan stromen.
  • Het combineert verschillende chakra massagetechnieken, energiewerk en ademwerk om de Kundalini-energie te stimuleren en te harmoniseren.
  • Gebaseerd op een holistische en alternatieve benadering van welzijn.

In deze behandeling maken we gebruik van essentiële oliën, chakra stenen, edelstenen, warme basalt stenen oftewel de hotstone in combinatie met warme massage olie.

Deze behandeling noemen we dan ook een BELEVING!

€150,- (incl. chakra olie)