Holistische behandelingen op maat


50 minuten | €65,-

Een horizontale acht wordt ook wel lemniscaat of Tibetaanse acht genoemd en staat bekend als een symbool voor oneindigheid maar heeft ook een spirituele betekenis en staat voor genezing. En dat is precies wat we met deze behandeling gaan doen! We gaan je huid herstellen, zuurstof geven en balanceren.

Deze behandeling is daarom ook een ideale behandeling om toe te passen als kuur, waarbij we iedere week een behandeling zullen herhalen voor minimaal 4 à 6 weken achter elkaar. Na deze kuur zal je huid opgeknapt zijn zodat je hierna weer een gebruikelijke onderhouds-afspraak van om de 6/8 weken kunt aanhouden.

De Infinity kuur is een reeks van behandelingen die kort op elkaar volgen. Wij noemen dit ook wel de Bootcamp voor je toet! De behandeling wordt zo compact mogelijk gehouden waarbij we werken met de LakShmi huid verbeterende producten, afgestemd op de huidklacht(en) en waarbij je als klant ook thuis de behandeling zal voort zetten met een aangepast thuisverzorgingsritueel.

Bestaande uit: Reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, stimulerende massage (cupping), masker en dag/nachtverzorging