Holistische behandelingen op maat

De “seizoensbehandeling” voor het lichaam van 31-3 t/m 1-10

Deze Garshan Dren is een intensieve en vooral vocht afdrijvende, ontgiftende en afslankende behandeling. Deze behandeling is een topper in het tegengaan en verwijderen van te veel vocht(ophopingen) en afvalstoffen. Door de combinatie van massages en pakkingen wordt cellulite op een zeer effectieve wijze bestreden.

Deze behandeling is alleen te boeken in kuurvorm omdat we natuurlijk alleen voor het beste resultaat gaan!

Detox & Anti Cellulite

Afhankelijk van je constitutie en soort cellulite, gebruiken we de Garshan-lijn die het meest voor jou geschikt is.

We starten eerst met de Detox Garshan behandeling (Drainage). Daarna richten we ons op vetverbranding (slimming) en dan komt versteviging (toning) aan de beurt. Heb je ook last van spataderen? Dan gaan we als laatste behandeling(-en) een Crio gamathi behandeling uitvoeren.

Een Garshan Detox/anti-cellulite-kuur bestaat uit een opeenvolging van 10-12 verschillende behandelingen die kort op elkaar volgen, hierna kom je 1x per maand op onderhoudsbeurt.

Verloop van een kuur

  • de eerste 3 weken kom je 2x per week (6 beurten)
  • hierna volgen 4 weken 1x per week (4 beurten)
  • hierna kom je 1x per maand op onderhoudsbeurt
  • na de 3de afspraak zie je en voel je al het resultaat, eerst voel je het en wordt de huid zachter, is ze beter gevoed en gehydrateerd tot in de diepere huidlagen en daarna zal je ook het resultaat echt gaan zien; minder kuiltjes in de huid en een stevigere huid krijgen
  • het beste resultaat behaal je natuurlijk met de producten thuis te gebruiken ondersteunende thee, kruidendranken en supplementen.(10% korting tijdens kuur)
  • Ook het volgen van een alkaliserend voedingspatroon is een advies.

Omdat we met Garshan Dren alleen in kuurvorm (op maat) werken en dit voor iedereen anders is, zullen we in een oriëntatie gesprek en onderzoek pas goed kunnen beoordelen hoeveel behandelingen er nodig zijn voor het beste resultaat.

Prijs op aanvraag